Monday, August 8, 2022

Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au cunoscut pe vremea când erau doar niște copii. Cum au anunțat Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu despărțirea Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din showbizul românesc a fost anunțată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în luna februarie a anunului 2021.


Cristinaciobanasu Outfits Criss Style

Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alexandru Mureșan iar Vlad Gherman se iubește cu Oana Moșneagu.

. View the profiles of people named Cristina Ciobănașu. Join Facebook to connect with Cristina Ciobănașu and others you may know. Deși a trecut mai bine de un an de la separare Vlad locuiește deja cu noua iubită Oana Moșneagu iar Cristina are la rândul ei un nou iubit fanii nu se abțin de la comentarii.

Cei doi s-au cunoscut în cadrul proiectului Pariu cu viața și de acolo a început ceva ce urma să promită o familie fericită pentru tot restul vieții. Oamenii i-au reproșat faptul că nu vorbește despre noua ei relație și nu publică poze alături de cel care i-a furat inima. Cristina Ciobănașu profită din plin de zilele libere și de vacanța de vară ca majoritatea persoanelor publice care reușesc să-și ia puțin timp liber extrem de rar din cauza programului încărcat.

She is currently a student. De-a lungul timpului Cristina Ciobănașu a lucrat și la visul ei legat de muzică. She took singing classes with Crina Mardare.

28 septembrie 2021 1320 Cristina Ciobănașu a trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste alături de Vlad Gherman fostul dar și actualul ei coleg de platou. Actrița a fost criticată dur recent pe rețelele de socializare. Îndrăgita actriță a ales să petreacă acest concediu alături de partenerul ei actual cu care formează o relație după ce s-a despărțit oficial de Vlad Gherman.

S-au plăcut s-au îndrăgostit unul de celălalt au decis să fie împreună și s-au iubit timp de nouă ani. Anul 2021 a fost unul care ia pus la grele încercări și tot acela în care au făcut tristul anunțat la separarea lor pe rețelele sociale. Cei doi actori din producții de succes ale Antenei 1 au anunțat totul printr-un videoclip postat pe Instagram.

Cristina Ciobănașu a postat o fotografie rară pe rețelele de socializare alături de iubitul ei deși aceasta este foarte discretă de obicei în privința vieții sale persoanale și nu se afișează cu Alexandru prea des. Artista a avut trupa One alături de iubitul ei Vlad Gherman. In 2008 she participated at the TV show DANSEZ PENTRU TINE.

Cristina Ciobănașu s-a lăsat fotografiată aproape goală iar imaginile au fost postate chiar de Vlad Gherman iubitul actriței. Cristina Ciobănașu și-a petrecut vacanța pe Insula Creta și a publicat imagini de colecție. Cristina Ciobănașu despre cum a ajuns Prințesa la ea.

Filme cu Cristina Ciobănașu Adela 2021 - Livia Drăghici Sacrificiul 2019 - Iris Zamfir CulTour 2018 - ea însăși - gazdă Fructul oprit 2018 - Ana Caragea Când mama nu-i acasă 2017 - Miruna O grămadă de caramele 2017 - Miruna Live 2015 - Ema 16 ani Trailer. Cei doi apar îmbrăcați foarte elegant la un eveniment și sunt cu zâmbetul pe buze în timp ce țin în mână pahare de șampanie. She is known for her role as Anca Anghel in the TV series Pariu Cu Viata She also played in the serials Ingerasii Aniela Iubire si Onoare.

RâziCuRoast Antena1 Abonează-te la canalul nostru. Cristinei Ciobănașu îi era urât să doarmă singură atunci când s-a mutat la București. Httpsa1ro liveVIDEO pe AntenaPlay.

Deși par doi copii extrem de cuminți în intimitatea casei. Totuși de această dată vedeta a renunțat la discreție și a decis să posteze o fotografie cu actualul său iubit. Cristina Ciobănașu Sursa foto.

Frumoasa actriță din serialul Adela Cristina Ciobănașu a postat în urmă cu puțin timp o poză pe Instagram Stories cu iubitul ei Alexandru. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună timp de trei ani iar anunțul despărțirii i-a luat prin surprindere pe mulți dintre admiratori. Cristina Ciobănașu was born in Botoșani România.

Ruxandra Ion mama adoptivă a actriței este cea care a primit pisicuța de la Adela Popescu. Actrița a împărtășit cu fanii imagini din vacanțăGalerie Cristina Ciobănașu și-a petrecut vacanța în Creta Antena. În continuare Cristina Ciobănașu a vorbit despre cum a ajuns Prințesa la ea.

Cei doi actori din producții de succes ale Antenei 1 au anunțat totul printr-un videoclip postat pe Instagram. Facebook gives people the. 1m Followers 740 Following 1775 Posts - See Instagram photos and videos from Cristina Ciobanasu cristinaciobanasu_oficial.

Media in category Cristina Ciobănașu The following 2 files are in this category out of 2 total. Cum au anunțat Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu despărțirea Una dintre cele mai neașteptate despărțiri din showbizul românesc a fost anunțată de cuplul Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman în luna februarie a anunului 2021. Noua fotografie a Cristinei Ciobănașu cu iubitul ei Alexandru.


Cristina Ciobănasu


Pin Page


Pin Page


Vlad Gherman On Instagram Bucurie Si Iubire Love Us Weare1 Ana Ioan Soon Fructuloprit By Denis Raul Oros


Cristina Ciobănasu Si Vlad Gherman Viva Ro


Pin Page


Pin Page


Pin Page


Weare1 Ro


Cristina Ciobanasu Si Maria Nicole Criss


Pin On Florentina


Pin Page


Pin By Emillia On Sacrificiul Actresses Instagram Posts Insta Saver


Cristina Si Vlad Womens Fashion Women Fashion


Pin Page


Pin By Mayaioanacroitoru On Actori Couple Photos Couples Photo


We Are One Cristina Ciobanasu Si Vlad Gherman Ferrari World Ferrari World Abu Dhabi Sis


We Are One Cristina Ciobanasu Si Vlad Gherman Roller Coaster Criss Travel


Cristina Ciobanasu On Instagram

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya